Wat doet kitbedrijf Arluca Kitvoegafdichting voor u

Als kitbedrijf zijn we flexibel en gewend om razendsnel te schakelen. Daarnaast staan we voor vakmanschap en kwaliteit. Dat betekent dat u ervan uit kunt gaan dat we ons aanpassen aan uw planning en we kijken vooruit. Maar ook dat we ons vak 100% verstaan. Zo zorgen wij voor een soepele samenwerking.

  • Flexibel in planning en werktijden

  • Razendsnel

  • Alles in één keer goed

  • Netjes werken zonder overlast

Woningcorporaties, aannemers, industrie en particulieren

Arluca Kitvoegafdichting BV is een jong bedrijf uit Tilburg. We werken voornamelijk voor woningcorporaties, aannemers, industriële bedrijven en particulieren.

Ondanks dat het bedrijf 8 jaar geleden te water is gelaten, vaart het op 19 jaar ervaring in de kitbranche. Aan deze 19 jaar ervaring kleeft zoveel kennis, dat u van ons een oplossing kan verwachten voor al uw kitwerk. Grote en kleine projecten, wij weten van elk project een succes te maken.

Resultaatgericht Samenwerken (RGS)

Wij begrijpen welke uitdagingen u dagelijks heeft. Daarom streven we naar 100% ontzorging. We zorgen bijvoorbeeld dat we uw planning naleven, voorkomen klachten, laten alles netjes achter en we kijken vooruit. En om de samenwerking echt zo soepel mogelijk te laten verlopen, zetten wij graag een stapje meer voor u. Zo heeft uw team meer tijd om zich te focussen op andere zaken.

Maatschappelijk sociaal opleiden

Wij leiden ook mensen op tot kitter die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dit re-integratie project is in samenwerking met het UWV en Flextra Uitzendbureau.

Het uiteindelijke doel is een volwaardig vakman afleveren aan de maatschappij. Daarnaast borgen we gedeeltelijk een goede instroom aan vaklieden. Nadat ze de opleiding hebben volbracht, plaatst Flextra Uitzendbureau de nieuwbakken professional bij Arluca Kitvoegafdichting of een ander kitbedrijf.

Veilig werken – VCA certificaat

Arluca VCA1

VCA dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat hebben wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Start

Zonder risico

Probeer onze service eerst met een klein project en zie zelf wat we allemaal voor u doen?

Vakmanschap, flexibiliteit en een stapje meer zetten

Arluca Kitvoegafdichting

Voor grote en kleine projecten

Probeer onze service eerst met een klein project en zie zelf wat we allemaal voor u doen. Zo bent u er later zeker van dat de juiste partij uw kitwerk uitvoert.

Zakelijke offerte aanvragen

Vakmanschap, flexibiliteit en een stapje meer zetten

Arluca Kitvoegafdichting

Voor grote en kleine projecten