Kitwerk specialist in Kitvoegafdichting

Kitvoegafdichting

Voorkom vochtinfiltratie met Professionele kitvoegafdichting van Arluca

Van het afkitten van tegelwerk, sanitaire ruimtes rond bad en douche, wastafels, keukens en kozijnen, tot volledige betonnen bouwconstructies. Arluca Kitvoegafdichting is inzetbaar voor alle denkbare toepassingen op het gebied van afdichten. Bij het afdichten van voegen denken we primair vaak aan het voorkomen van indringing van vocht en vuil op ongewenste plaatsen.

Voorkom schades door het indringen van vocht

Kortom we kitten overal waar openingen, naden en kieren ontstaan waar vuil en vocht negatieve gevolgen kunnen hebben voor uw omgeving. U wilt immers dat vocht geen gelegenheid krijgt om schimmelvorming of erger nog lekkages of schade door vochtplakken in plafonds, interieurs, muren en vloeren enz. Maar ook betonconstructies kunnen veel te lijden hebben door kieren en naden. Water kan beton aantasten en de structuur hiervan beïnvloeden. Ook daar is het dus belangrijk om waterbeschadigingen te voorkomen.

Afdichtingsmaterialen

Zoveel toepassingen zoveel materialen. Daarom zijn er afhankelijk van de toepassingen en de omgevingsfactoren tal van speciale afdichtingsmaterialen zoals kit, voegmortel, siliconen, epoxyharsen, polyurethaanschuim e.a. specifieke oplossingen. Daarom bekijken we per vraag welke materialen er het beste kunnen worden ingezet voor uw specifieke toepassing.

We denken graag al in een vroegtijdig stadium van een traject mee om ervoor te zorgen dat de materialen en planning voor de werkzaamheden omtrent de voegafdichting naadloos aansluit bij uw werkzaamheden.

Wilt u vochtproblemen voorkomen? Neem dan snel contact met ons op.

Arluca ook uw professionele partner op het gebied van luchtdichting of brandwerend afdichten.

Start

Zonder risico

Probeer onze service eerst met een klein project en zie zelf wat we allemaal voor u doen?