Vakkundige kitter voor kitwerk aan badkamer, keuken en toilet

Jouw badkamer, keuken of toilet weer netjes afgekit

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele kitter? Bij Arluca Kitvoegafdichting krijg je altijd een vak-specialist. En je hebt 2 jaar garantie op het kitwerk in jouw woning. Zo ben jij er zeker van dat je de kwaliteit krijgt die je nodig hebt.

Professionele kitter voor het kitwerk in jouw badkamer en toilet

Heb je een nieuwbouw badkamer of je badkamer net gerenoveerd? Bekijk hieronder drie redenen om een professionele kitter in te schakelen.

5 jaar garantie op kitwerk

Voorkom vochtschade

Vermijd het risico op schade aan stucwerk of tegels

Vochtschade aan stucwerk

Een professionele kitter gebruikt de juiste materialen en weet precies wat hij moet kitten. Een badkamer is een natte ruimte en gevoelig voor lekkages. Het gevolg, vochtschade met alle kosten van dien.

Garantie op kitwerk

Je krijgt 2 jaar garantie op het vernieuwde kitwerk.

Vak specialisten geven garantie

Op al het door ons uitgevoerde kitwerk krijg je 2 jaar garantie. Mocht het kitwerk niet goed zijn, dan vervangen wij kosteloos de kit in de kitnaden waar dat nodig.

Mooi en droog

Houd je badkamer fris en vrij van lekkages.

Voorkom schimmel en vochtschade

Goed aangebracht kitwerk maakt de badkamer af en voorkomt lekkages. Vanwege de dagelijkse belasting is goed kitwerk essentieel in de doucheruimte.

Kitnaden met schimmel en vochtschade tot gevolg

Door nieuwe kitnaden voelt je badkamer weer schoon aan

Badkamer schimmel verwijderen kitwerk

Schimmel in de naden van je badkamer is niet fris en vochtschade ligt op de loer. Goed kitwerk maakt the “looks” van je badkamer af en voorkomt lekkages. Bij een juiste behandeling en reiniging voorkom je schimmel en verlengd de levensduur van het kitwerk. Laat de kitnaden in je badkamer vervangen en bespaar hoge kosten op langere termijn.

Kitwerk aan nieuwe badkamer

Weer snel douchen na een badkamer renovatie

Nieuw tegelwerk in badkamer afkitten

Net je badkamer gerenoveerd? Of heb je net een nieuwe woning met nieuwe badkamer? Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk douchen nadat al het tegelwerk en sanitair is geplaatst. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn in ieder geval in de mogelijkheid om razendsnel jouw nieuwe badkamer te kitten zodat je weer kunt douchen.

Kitwerk aan nieuwe badkamer

Voorkom lekkages en vermijd hoge herstelkosten

Lekkages in badkamer door verouderd kitwerk

Heb jij verouderde of geschimmelde kitnaden in je badkamer, dan ligt vochtschade op de loer. Doordat de kit niet meer voldoende hecht aan de tegels, kan er water langs de naden onder de tegels sijpelen. Dit vocht kan vervolgens niet meer weg en zoekt zijn uitweg via andere wegen. In de meeste gevallen met vochtschade tot gevolg. Laat de kitnaden in je badkamer vervangen en bespaar hoge kosten op langere termijn.

Nieuwe toileten na renovatie

Nieuw kitwerk verbetert de hygiëne en voorkomt stank

Fris en schoon tegelwerk in de toilet

Na een toilet renovatie wil je graag een nette afwerking bij de naden. Niet alleen voor de afwerking, maar ook voor de hygiëne. Door goed kitwerk in de wc voorkom je stank. De naden tussen de wandtegels en vloertegels zijn goed te reinigen. Zo blijven er geen ongewenste geuren hangen.

Nieuwe toileten na renovatie

Professionele kitter voor het kitwerk in de keuken

Heb je een nieuwbouw keuken of je keuken net gerenoveerd? Bekijk hieronder drie redenen om een professionele kitter in te schakelen.

5 jaar garantie op kitwerk

Voorkom vochtschade

Vermijd het risico op schade aan je keuken.

Vochtschade aan keukenpanelen

Een professionele kitter gebruikt de juiste materialen en weet precies wat hij moet kitten. Een keuken bestaat uit houten panelen en is gevoelig voor vochtschade.

Garantie op kitwerk

Je krijgt 2 jaar garantie op het vernieuwde kitwerk.

Vak specialisten geven garantie op kitwerk

Op al het door ons uitgevoerde kitwerk krijg je 2 jaar garantie. Mocht het kitwerk niet goed zijn, dan vervangen wij kosteloos kitnaden waar nodig.

Mooi en hygiënisch

Houd je keuken vrij van bacteriën en ongedierte.

Viezigheid tussen de kieren

Tijdens het koken wordt een keuken nogal eens zwaar belast. Zorg dat vet spetters, etensresten en vocht geen kans krijgen om in de kieren te kruipen.

Kitwerk aan keuken in woning

Nieuw kitwerk verbetert de hygiëne en voorkomt vochtschade

Fris en schoon tegelwerk en aanrechtblad in de keuken

Ook kitwerk in de keuken heeft maar een bepaalde levensduur. Voorkom lekkages en schade aan je keukenblad of panelen. Daarnaast is vervuild kitwerk onhygiënisch, bacteriën hebben alle tijd om te vermeerderen. Juist in de keuken wil je dit voorkomen.

Nieuwe keuken kitten in Tilburg

Nette afwerking bij nieuw geplaatste keukens

Voorkom vochtschade aan je nieuwe keuken

Bij een nieuwe keuken hoort een nette en vakkundige afwerking. Het kitwerk moet er verzorgd uitzien. Niet te dik, niet te dun, maar het moet wel voldoen aan de gewenste kwaliteitseisen. Laat je keuken door een vakman afwerken, je moet er tenslotte elke dag naar kijken.

Nieuwe keuken kitten in Tilburg
Kitter voor Zwembad

Esthetisch en kwalitatief goed kitwerk

Controleer het kitwerk bij uw zwembad

Een zwembad heeft nagenoeg een 100% waterbelasting. Het afkitten van een zwembad moet door een professional. Het werken met meer componenten producten vereist vakmanschap en ervaring op dit gebied.

Dit is specialistisch werk. Vraag vrijblijvend advies op maat.

Makkelijk een prijs berekenen

Bereken makkelijk een prijs voor het kitwerk in uw woning. De kosten voor het kitten zijn direct zichtbaar. Geheel vrijblijvend, snel en anoniem.

  • Direct een prijs zichtbaar

  • Anoniem en vrijblijvend een prijs berekenen

Door te klikken op de knop gaat u naar de pagina met de kitwerk prijzen calculator

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 3 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk